Blijf op de hoogte; Word lid!

Vul hier je e-mail adres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt regelmatig het laatste nieuws over de RJF.

E-mailadres *:
 
Inschrijven


Wij zijn te volgen op Facebook

Nieuws

  Hugo Tempelman bezoekt Oosterhout

  Donderdag 14 juni 2018 mocht KBS De Westhoek Hugo Tempelman ontvangen voor een lezing voor de groepen 7 en 8.

  Hugo vertelde zeer boeiend en geanimeerd aan de 11- en 12-jarigen over de omstandigheden en jong volwassenen in Zuid-Afrika. Hij gebruikte hierbij beeldmateriaal maar vooral verhalen uit zijn eigen ervaringen.

  Uitgebreid kwam de RJF aan bod, er werd aan de kinderen verteld dat geld voor deze jongeren wel degelijk een verschil heeft gemaakt! Door de giften vanuit de foundation zijn al talloze kinderen in staat gesteld een beter leven nu en voor de toekomst te hebben. De verhalen raakten de kinderen in hun hart, bij sommigen tot tranen aan toe!

  Prachtig te zien hoe de jeugd zich geroepen voelde in actie te komen, en zich daarbij ook te realiseren hoe goed zij het zelf hebben! Dat alleen al is een waardevolle bijdrage... besef en actie!

  Dank Hugo voor deze middag! 


  Aansluitend gaf Hugo een presentatie aan een groep ondernemers en belangstellenden over zijn werkzaamheden in Zuid-Afrika. Voorafgaand lichtte Arno Meulendijks van de RJF het project Profi's voor Profi's toe. Beroepsopleidingen voor een geselecteerde groep studenten uit de Ndlovu Care Group zodat zij zichzelf en hun familie in hun onderhoud kunnen voorzien. Hugo schetste van iedere student, die nu via dit project studeert, hun achtergrond, en wat het behalen van het diploma voor hem/haar betekent. Adviesburo Robbe BV stelde deze avond de ruimte en catering beschikbaar, waarvoor hartelijk dank!

  Wilt u meer informatie over het sponsoren van een studie en wat dit voor u/uw bedrijf kan betekenen, neem contact met ons op! Wij zien uw reactie graag tegemoet.
   


  « Overzicht

We willen helpen, we kunnen het
en gaan het doen ook!